Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

KIRIKKALEKIRIKKALE
YAHŞİHAN YAHŞİHAN 
İLÇESİİLÇESİ
www.www.
yahsihanliyizyahsihanliyiz
.com.com
Eklenti Kur
Radyo Radyo



İletişimİletişim Formu Formuinfo@yahsihanliyiz.com

BUNU DA YAYINLAMAYIN!


defa gösterilmiştir
 Bir yazar değilim ama elimiz kalem tutuyor. tabiri caizse mürekep yalamışlığımız var.Ne kadar yazı yazmak istesemde insanın hevesini kursağında bırakıyorlar. Yazılarımı Kırıkkale basını yayınlamıyor. (Bir kaçına verdiğim halde yayınlamadılar) Kendi ilçemin internet sayfasında yayınlama fırsatı bulmuştum ki son iki yazım yayınlanmadı. Sayfa yönetimi sebep olarak  yazılarımda hakaret içeren cümleler olduğunu söyledi.

Öyle bir zamandayız ki eleştirinin adı hakaret oldu. Hemen sesin kısılıyor. Yazı yazacaksan etliye-sütlüye dokunmayacaksın! Yanlışa yanlış demeyeceksin. Kral çıplak olsa bile susacaksın. Kendi fikrini söylerken bile aynı fikirde olmadığın için günah işliyormuşun muamelesi göreceksin.

Geri kalmış ülkelerin ortak özelliklerinden bir '' İdarecilerinin saltanat içinde yaşamalarıdır.'' dedim. Hükümet konağının neyi eksikti de yenisi yapılıyor? dedim. Madem yapacaksınız başka yermi yoktu da  park alanına yapıp yeşil alanı katlediyorsunuz? dedim. Üretime yönelik fabrika açılmazken İşkur'un maaş ödemesi işsizliği çözer mi? dedim. Gururla anlattılan çağrı merkezi yapımı bu kadar uzun sürermi ? dedim. Kaç yıl oldu parti merkezinde  iş başı yapacaklar listesi yapılalı? dedim. Hızlı tren Sivas'a ulaştı ama Kırıkkale'de nerden geçecek, bize bir faydası olacak m? dedim. HES kurulacakmış, nereye? dedim. Karadeniz ayağa kalktı bizde niye tık yok? dedim.Madem toplu konut yapacaktınız, şart mıydı yolun ortasına dikmeniz, başka yer mi yoktu? dedim. Anlaşma şartları beni ilgilendirmez ama birbirine yapışık gökdelenler yerine daha çevreci bir projeye onay verseniz olmaz mıydı? dedim.

Yazılarımda genel olarak Kırıkkale ve Yahşihan'a değindim.Kendimce yanlışları, eksikleri dile getirerek biraz eleştirl yaklaştım.Meğer büyük hata yapıyormuşum. yazmamak gerekmiş. Bundan sonra yazarsam eğer hepsi lay lay lom olacak.
                                    
GÖNDERİLEN YORUMLARGÖNDERİLEN YORUMLAR

Ekleyen: MURAT YAKAR 20 Aralık 2012, Perşembe 12:12
Sayın yazar, olaylara hep olumsuz bakmanızın size bir faydası olmaz. Lütfen biraz pozitif düşünün.

Ekleyen: HALİL ALAN 10 Aralık 2012, Pazartesi 10:07
Hidroelektrik tesisi nasıl bişeydir Faydası yada zararları nelerdir bilen var mı?

Ekleyen: SALİH AKTUĞ 04 Aralık 2012, Salı 13:45
Ahmet bey, yazılarınız hakaret boyutunda olduğu için yayınlanmadı. Ayrıca düzeltip göndermediniz. Biz sizi tanımıyoruz. Buna rağmen Yahşihanlısınız diye yazılarınızı yayınlamakta sakınca görmedik. Lütfen kişi, kurum vb eleştirilerinizde kurduğunuz cümlelere dikkat.
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,3359

© 2009 yahşihanlıyız.com
Yahşihan İlçesi Web Portalı http://www.yahsihanliyiz.com

Tam Ekran