Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

KIRIKKALEKIRIKKALE
YAHŞİHAN YAHŞİHAN 
İLÇESİİLÇESİ
www.www.
yahsihanliyizyahsihanliyiz
.com.com
Eklenti Kur
Radyo Radyo



İletişimİletişim Formu Formuinfo@yahsihanliyiz.com

GEL VATANDAŞ GEL


defa gösterilmiştir

Kırıkkale Üniversitesinin 1992 yılında Yahşihan İlçemize açılması ve İlçemizin 50?den fazla ilin kesişme noktasında olması nedeniyle Kırıkkale'nin resmen göz bebeği hatta rant bölgesi olmuş durumda.

Hızlı bir şekilde gelişme gösteren Yahşihan İlçemiz makam mevki peşinde olanların, siyaset yapmak isteyenlerin hedefi haline geldi.Buyurun gelin kapımız herkese açıktır. Ama bazı kişilerin özellikle Hükumet olan AK Partide aday adayı olmaları bana çok garip gelmektedir ki çoğu kişilerin de bana katılacağını düşünüyorum. Neden derseniz, belki de Yahşihan?ı hiç görmemiş, çok dağınık bir bölge, derdi sıkıntısı nedir, hangi projeler nereye yapılmalı, halkın isteği nedir hiçbir bilginiz var mı acaba diye düşünüyorum.

Aday adaylarına söylüyorum, etrafınıza birkaç kişi alıp kahvehaneleri gezmek, kapı kapı gezip ben şu partinin belediye başkan aday adayıyım demek yeterli mi demek geliyor insanın aklına.

Çok değerli aday veya aday adaylarımız diyor ki; bizim hiç haberimizi yapmıyorsunuz, bizi hiç arayıp sormuyorsunuz diyorlar. Ne zaman haber verdiniz başvuru yapacağınızı, ne zaman haber verdiniz aday adayı tanıtım programımız var diye.

Sitem etmeye gelince çok güzel sitem ediyorsunuz. Hangi bir gün gelip ya da çağırıp ?benim şöyle projelerim var, gel de biraz sohbet edelim,sizde bizi tanıtmış olursunuz? dediniz de gelmedik mi? Demek geliyor insanın aklına.

Daha önceleri aday adayı olmak isteyen bazı kişilerle bir araya geldiğimiz de ben şöyleyim ben böyleyim deyip sürekli kendini methediyor.İnsanlar karşısında kendini methetmek mi iyidir yoksa başkalarının seni methetmesi mi daha iyidir demek geliyor insanın aklına.

Bize göre o şahısların bir ekiple çalışması ve biz şöyle düşünüyoruz, şu projeleri yapmak istiyoruz demesi daha evla değimlidir demek geliyor insanın aklına.

Temennimiz o dur ki; ilçemiz çıkarları doğrultusunda hareket edecek, sıkıntılarla baş edebilecek, hak hukuk bilecek kişinin başkan olmasını isteriz. İnşallah gerçekten hakkıyla görevini yerine getirebilecek kişinin başkan olması dileğiyle.


GÖNDERİLEN YORUMLARGÖNDERİLEN YORUMLAR

Ekleyen: MUSTAFA YORULMAZ 22 Kasım 2018, Perşembe 10:02
Tüm kelimelerin, tüm cümlelerin altına imza atarım,çok güzel bir yazı olmuş, eline, kalemine sağlık
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,3359

© 2009 yahşihanlıyız.com
Yahşihan İlçesi Web Portalı http://www.yahsihanliyiz.com

Tam Ekran