Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

KIRIKKALEKIRIKKALE
YAHŞİHAN YAHŞİHAN 
İLÇESİİLÇESİ
www.www.
yahsihanliyizyahsihanliyiz
.com.com
Eklenti Kur
Radyo Radyo



İletişimİletişim Formu Formuinfo@yahsihanliyiz.com

GERMEYELİM


defa gösterilmiştir

İlçemizde amatörce basın işiyle uğraşan birisi olarak, niyetim kimseye ne nasihat vermek, ne de işini öğretmek. Sadece ilçe insanı olarak haddimi aşmadan bir kardeş edasıyla herkese güller dağıtmak istiyorum.

Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de 30 Martta yerel seçim var. Seçimlerin yaklaşması ile birlikte gruplaşmalar başladı. Kuyu kazmalar, kimse üzerine alınmasın ama fitne fesat ortalığa atılmaya başlandı. Birileri bunu yaparak adayları kendilerine gebe bırakacaklarını, kendilerinin iyi adam olarak gözükecekler ini sanıyorlar. İşte burada uç noktadaki insanlara, yani belediye başkan adaylarına büyük görev düşüyor. Fitne fesat çıkarmaya çalışanlar olacaktır, o sana şunu söyledi, bu sana şöyle söyledi gibi sözler edeceklerdir. Yahşihan?ın menfaatlerinden önce kişisel hırslarını, şahsi kinlerini ön plana çıkarıp gerginlik yaşanmasına sebep olanlar olacaktır. Sağ -duyulu hareket etmek, acele karar vermemek veya aslının olup olmadığını araştırarak hareket etmek gerekiyor.

Aslında panoramik olarak baktığımızda ilçemizde seçim 3 parti arasında geçecek gibi gözükmekte. Biri güçlüdür diğeri güçsüzdür hiç önemli değil, spor müsabakalarında olduğu gibi iyi olan kazansın diye -bilmeliyiz. Bir gencimizin burnu kanasa, Allah vermesin bir insanımızı siyaset uğruna kaybetsek kimin eline ne geçecek. Bu durum hangimizin hoşuna gidecek. Mümkün değil. Keşke şunu yapmasaydık, keşke bunu yapmasaydık demeden önceden tedbirimizi almalıyız. Dedikodular başkan adaylarını olmasa da etrafındaki insanların gaza gelmelerini, özellikle gençleri düşüncesizce hareket etmelerine sebep olabilir.

Bu nedenle vakur olarak, aklıselim düşünerek hareket edelim. Şu bir gerçektir seçimden sonra yine yüz yüze bakacak olan bizleriz. Siyaset bir savaş değil sadece yarıştır. Bel atı vurarak değil, aklı ve projeleriyle hareket edenin kazanacağını düşünüyorum. Peygamber Efendimizin hadisinde buyurduğu gibi; ?her millet layık olduğu şekilde yönetilecektir.? İlçemiz her şeyin en iyisine, en kalitelisine layıktır.

Allah ilçemiz için en hayırlısını versin. Saygıyla?

GÖNDERİLEN YORUMLARGÖNDERİLEN YORUMLAR

Ekleyen: MUSTAFA YORULMAZ 10 Şubat 2014, Pazartesi 09:20
Süper bir yazı. Her kelimesinin altına imzamı atarım.Gerekten anlayabilenler için güzel bir yazı.. Eline sağlık...Başarılar
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,0547

© 2009 yahşihanlıyız.com
Yahşihan İlçesi Web Portalı http://www.yahsihanliyiz.com

Tam Ekran