Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

KIRIKKALEKIRIKKALE
YAHŞİHAN YAHŞİHAN 
İLÇESİİLÇESİ
www.www.
yahsihanliyizyahsihanliyiz
.com.com
Eklenti Kur
Radyo Radyo



İletişimİletişim Formu Formuinfo@yahsihanliyiz.com

YAHŞİHAN İÇİN

YAHŞİHAN İÇİN


defa gösterilmiştir

Yahşihanın havasını suyunu kokusunu tadan, tarihini, taşını, toprağını, gencini yaşlısını yakından tanıyan birisi olarak Yahşihan'a gönül vermiş Yahşihan'a değer vermiş Yahşihan'ı her yerde her zamanda öven, büyüten, değerlendiren, güçlendiren, meraklandıran, heyecanlandıran birisi olmaya çalıştım.

Yahşihan bizim hepimizin, küçüğümüzün, büyüğümüzün, Yenişehir'i ile Hacıbeyi ile Bayraktepesi ile Seyrantepesi ile Erenleri ile Yeşilvadisi ile Emirleri ile Doğanlığı ile Alaaddini ile Kadıoğlusu ile çevresindeki ilçemize bağlı Keçilisi, Mahmutlar Şarklısı, Hacıballısı ile Irmak Köyü ile Kılıçları ile Hisarköyü ve Bedesteni ile bütünleşen bir Yahşihanımız olması çoğumuzun istediği heveslendiği bir düzendir. İlçemizde cenaze olur tüm halk camiye seferber olur,cenaze namazını kılmak için işinden izin alır gelir, tarlasını tapanını yaylasını işi gücünü bırakır gelir tanısın tanımasın vefat eden kişinin cenaze namazını kılar mezarlığa gider küranen toprak atmak için insanlar yarışır, cenaze evine 3 gün boyunca taziye ziyaretlerine gidilir cenaze sahibinin acısı dindirilir dualar okunur hatimler yapılır.

Yahşihan'ımızın hamırlı ekmeği, şebit ekmeği kartalaçı, külbereği,yoğurdu pek güzeldir, tatlıdır, kıymetlidir ,özeldir. Ne yazık ki son yıllarda herkes Yahşihan'ı rant yeri para kazanç yeri imar yeri parasının değerlendireceği yer olarak görmüştür ve görmeye devam etmektedirler. Bu sebeple insanları tamamiyle dünya gerçeklerinden uzaklaştırmış, maddi açıdan çoğu insan zengin olmuş ama maneviyatlarını çoğu vatandaş kaybetmiştir. Bu noktaya getirende bizleriz bu halimizi düzeltecek olanda bizleriz. Her şey insanoğlu için diyoruz her zaman bunu bilerek görerek yaşayarak öğreneceğimiz çok şeyler var biliyoruz farkındayız ama kişi menfaati ortaya çıkınca Alimallah dünyada sanki tek kendimiz varmış gibi yaşıyoruz.

Yahşihan hepimizin yeni projelerle yeni fikirlerle yarışalım, sevgiyle kalın Allah'a emanet olun.

GÖNDERİLEN YORUMLARGÖNDERİLEN YORUMLAR

Ekleyen: MUSTAFA BAYTAN 04 Ocak 2019, Cuma 12:32
Ellerine, düşüncelerine sağlık; kötülüğün olmadığı, yağmur damlasının arılığında, kar tanesinin paklığında, eksiksiz saygı, sevgi ile, hep iyilikte, yenilikte ve güzelliklerde buluşalım, seninde gözlerinden öpüyorum, saygı, sevgi ve selamlarımla. . .
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,3281

© 2009 yahşihanlıyız.com
Yahşihan İlçesi Web Portalı http://www.yahsihanliyiz.com

Tam Ekran