Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

KIRIKKALEKIRIKKALE
YAHŞİHAN YAHŞİHAN 
İLÇESİİLÇESİ
www.www.
yahsihanliyizyahsihanliyiz
.com.com
Eklenti Kur
Radyo Radyo



İletişimİletişim Formu Formuinfo@yahsihanliyiz.com

NEYİ BEĞENDİNİZ Kİ ?

NEYİ BEĞENDİNİZ Kİ ?


defa gösterilmiştir
Yıllardır kendini Tayyip Erdoğan ve Ak parti karşıtı olarak tanımlayanlar yapılan hiçbir yatırımı beğenmediler. Son 13 yılda ülke çağ atlamış, muhteremler hala yok o şöyle yok şu böyle diye kusur arıyorlar.

Şimdi koalisyon dönemlerine dönüyoruz diye zil takıyorlar. Şimdi onca yatırımlar yarım kalacak. Hükümet nasıl kurulursa kurulsun, güçlü bir iktidar olmayacak. Tek çıkar yol erken seçime gidilmesidir.

Kimileri halk Ak partiyi cezalandırdı diye düşünüyor. Ak parti beceriksiz yöneticiler, teşkilatlar yüzünden oy kaybına uğradı. Eğer sayın cumhurbaşkanı %52 oy alıyorda, parti %41 alıyorsa bunun sorumlusu teşkilatlardır, belediyedir. Kimse kusura bakmasın. 

Kırıkkale'ye yapılan yatırımları görmüyorsanız yazıklar olsun. Nur cami külliyesi tüm ihtişamıyla gözler önünde. Yüksek ihtisas hastanesi 5 yıldızlı otel konforunda. Artık hastalar Ankara'ya sevk edilmiyor. Organize sanayiye her gün yeni yatırımlar yapılıyor. Üniversite bölgesi gün geçtikçe büyüyor. Daha neler neler. Ama siz görmeseniz de olur.

Eğer Ak parti tekrar tek başına iktidar olmazsa Türkiye çok şey kaybeder. Bu vesileyle herkesin Ramazan ayını tebrik eder, yaklaşan Ramazan bayramını kutlarım.

GÖNDERİLEN YORUMLARGÖNDERİLEN YORUMLAR

Ekleyen: KARAPINAR MEHMET 06 Ağustos 2015, Perşembe 16:49
pes doğrusu bu yatırımların içinde hükümetin kaç kuruşu var tabi misilleme olarak yapılan uzman ve profösörsüz hastane hariç 13 yıllık iktidarda bu kadarmı yapılırdı yahşihan ın yollarına bakınca herşey anlaşılıyor iktidarın gücü ve yaptıkları atarken destekli atmak lazım
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,2676

© 2009 yahşihanlıyız.com
Yahşihan İlçesi Web Portalı http://www.yahsihanliyiz.com

Tam Ekran