Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

KIRIKKALEKIRIKKALE
YAHŞİHAN YAHŞİHAN 
İLÇESİİLÇESİ
www.www.
yahsihanliyizyahsihanliyiz
.com.com
Eklenti Kur
Radyo Radyo



İletişimİletişim Formu Formuinfo@yahsihanliyiz.com

EĞİTİMİMİZİN ÖNEMİ

Eğitimimizin Önemi


defa gösterilmiştir

Bilgimiz olsun;



Şu anki düzenlemeye göre, gayrimenkul danışmanı olmak için dört yıllık lisans eğitimi veren ilgili bölümlerden, ön lisan eğitimi veren Tapu ve Kadastro Meslek Yüksek Okulu ile Meslek Yüksek Okullarının “Emlak ve Emlak Yönetimi” programından ya da denkliği kabul edilen yurt içi ve yurt dışı yükseköğretim kurumlarından mezuniyet şartı getirilecek.  



Değerli Öğrencilerimiz için, örnek sunmak istedim, mesele emlakçılık değil, önemli olan İlk öğretimden başlayarak, lise ve sonrası izleyeceğimiz eğitim programıdır. en az 4 yıllık üniversite, yüksek lisans, doktora ve devamı, tabi ki eğitimimizden, hayatımıza kısa zamanda yön veren, meslek okullarını da çok dikkate almalıyız, kabiliyetlerimizi, fiziki, bedeni, zihni, manevi ve maddi, tüm gereklilikleri, göz önünde tutup, dikkate alarak eğitimimizi önemseyerek, gayretli çalışıp, başarılı olmalıyız, hiç bir zaman ve hangi yaşta olursak olalım geç kalmış sayılmayız, açık öğretim, mektupla eğitim ve şimdi ki teknolojinin, sunmuş olduğu internet üzerinden eğitim de olsa.

Bu soğuk kış günlerinde, havalar ısınmadan, programlarımızı, imtihan günlerimizi, takvimlerimize not alalım, gereği neyse şimdiden hazırlanalım, başarılar diliyorum...

Sevgi ve saygılarımla

GÖNDERİLEN YORUMLARGÖNDERİLEN YORUMLAR

Ekleyen: ASENA BOZKURT 25 Nisan 2015, Cumartesi 12:29
Eğitim şart. Yetkililerin teşvik edici çalışmalar yapması gerekiyor. Gençleri okumaya, eğitime özendirmek, yönlendirmek lazım.

Ekleyen: MURAT ALAN 20 Nisan 2015, Pazartesi 13:17
Biz o treni kaçırdık. zamanında okumadık

Ekleyen: MUSTAFA ÇAVDAR 22 Şubat 2015, Pazar 16:13
Geri dönüp baktığımda pişman olduğum tek şey, eğitime yeterince ilgi göstermemem oldu.

Ekleyen: AHMET ŞENYÜZ 17 Şubat 2015, Salı 11:41
Çok önemli bir konuya değinmişsiniz Mustafa bey. Özellikle ilçemizin en önemli sorunudur eğitim. Eğitim sadece okullarda değil, evde, iş yerinde hatta kahvehanelerde bile devam etmeli. Bu konuda idarecilerin elini taşın altına koyması, vatandaşı eğitim için teşvik edici olması gerekir.

Ekleyen: HAKAN USLU 16 Şubat 2015, Pazartesi 16:03
Her işin başı eğitim. Eğitimsiz insanların nasıl canavara dönüşeceğini görüyoruz.

Ekleyen: SALİH AKTUĞ 15 Şubat 2015, Pazar 23:57
Gençliğimiz hala diplomanın önemini kavrayamıyor. İlçemizde bir çok makamı doldurabilecek kapasitede insan varken, ellerinde belge olmadığı için başkalarını seyretmek zorunda kalıyorlar.
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,293

© 2009 yahşihanlıyız.com
Yahşihan İlçesi Web Portalı http://www.yahsihanliyiz.com

Tam Ekran