Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

KIRIKKALEKIRIKKALE
YAHŞİHAN YAHŞİHAN 
İLÇESİİLÇESİ
www.www.
yahsihanliyizyahsihanliyiz
.com.com
Eklenti Kur
Radyo Radyo



İletişimİletişim Formu Formuinfo@yahsihanliyiz.com

2 YILIN ARDINDAN


defa gösterilmiştir

28 Ekim 2009 tarihinde aktif hale gelen web sitemiz Yahşihanlıyız.com 2 yılı geride bıraktı. Bu zaman içerisinde sitemizi ziyaret eden, mesaj yazan, özellikle Bilecik, Antalya, Kocaeli, Hakkâri, İstanbul, Şanlı Urfa, Konya gibi yurdun dört bir yanından hatta Fransa, Almanya, İtalya, Azerbaycan gibi yurtdışından üye olan tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

İnternet sitesi hazırlamak ve devamlı güncellemek zahmetli bir iş. Maddi ve manevi fedakârlıklar gerektiriyor. İşin maddi yükünü üstlenirken, manevi desteği hemşerilerimizden bekledik. Sağolsun gurbetteki hemşerilerimiz bu desteği her zaman sağladılar. Ama Yahşihan merkezde hep bir mesafe hissettik. (Birkaç arkadaşımızı bunun dışında tutuyorum)

Manevi desteğe ve mesafeye bir açıklama getirmek gerekirse; Yahşihan’daki bir haberi yerel gazetelere bildirirken Yahşihan’ın sitesini es geçmeyi, ilçemizde onlarca gencimiz askere giderken siteye askere giden bildirimi yapmamayı örnek verebilirim.

Son aylarda sitenin güncellenmesinde sıkıntı yaşıyoruz. Bunun nedeni yapmak istediğimiz yeniliklerdir. Video-fotoğraf kalitesini artırmak, sayfalara ulaşımı hızlandırmak,yazarlar köşesi, facebook gibi sitelerde paylaşım gibi yenilikler hazırlıyoruz. Bunun için aylardır uğraşıyoruz. Tahminimizden uzun sürmesi bizi çok yıprattı. İnşallah bittiğinde çok güzel olacak.

Sizden isteğimiz sitemizi ziyaret edip,mesaj bırakmanız, haberlere yorum yapmanız, yalnız olmadığımızı göstermenizdir.

Saygıyla…

GÖNDERİLEN YORUMLARGÖNDERİLEN YORUMLAR

Ekleyen: METİN ÖZYURT 07 Haziran 2013, Cuma 22:06
Salih kardeş kim ne derse desin siz doğru bildiğiniz yoldan ayrılmayın Yahşihan lı gençler artık kabuklarını kırmalı senin gibi keşke on tane daha Salih olsa. Ben 35 senedir ilçeden arıyım 75 vilayeti ve bir o kadar da ilçelerini, beldelerini gezdim bir tane Yahşihan lı kurum amiri, daire müdürü görmedim. Gençler artık kendilerini hissettirmeliler,her yerde bizde varız demeliler, kim ne desin varlığınız ve çalışmalarınız daim olsun.

Ekleyen: ALAATTİN CANTAŞ 05 Şubat 2012, Pazar 21:01
yahşihanın tanıtımı için yapmış olduğun çalışmalardan dolayı sana ve başka emeği geçenlere teşekkür ederim.
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,3203

© 2009 yahşihanlıyız.com
Yahşihan İlçesi Web Portalı http://www.yahsihanliyiz.com

Tam Ekran