Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

KIRIKKALEKIRIKKALE
YAHŞİHAN YAHŞİHAN 
İLÇESİİLÇESİ
www.www.
yahsihanliyizyahsihanliyiz
.com.com
Eklenti Kur
Radyo Radyo



İletişimİletişim Formu Formuinfo@yahsihanliyiz.com

BİZE NE OLDU?


defa gösterilmiştir
 Televizyonlarda eline mikrofonu alıp halka sorular soran muhabirleri izlemişsinizdir. Vatandaşa çeşitli konularda basit sorular sorarlar. Dini konular, önemli kişiler, tarihler, güncel meseleler. Cevap olarak genelde arkadaşıma katılıyorum, arkadaşıma sorun veya saçma cevaplar verilir. Bu cevaplar karşısında bazen güler bazen de kızarız. Memlekette bu kadar cahil varmı ? diye sormadan edemeyiz.
 Çağımız bilgi ve Teknoloji çağıdır. Bizim bilgiden anladığımız sanatçı-futbolcu isimleri, bilmem hangi dizide ne oldu? kim kime ne yaptığıyla sınırlıdır. Teknolojiden anladığımız ise internette oyun oynamak, arkadaş sitelerinde gezinmektir.
  Bilgi çağında cahil bir toplum yetişiyor. Bu bilgisizlik sadece gençlikle alakalı değil. Nice büyükler cümle kurmaktan, yorum yapmaktan aciz. Hangi maçta kalkmayan ofsayt bayrağını unutmazken, bilmem hangi dizini kaç bölüm öncesini hatırlarken hayati meselelere duyarsız kalabiliyoruz.
 Asıl derdim 13 askerimizin şehit edilmesine gösteril(mey)en tepki. Neden bu kadar vurdum duymaz olduk? Tepki göstermekten korkar hale geldik.
 Farkında olmadan kutsal değerlerimizi yozlaştırıyoruz. Muhafazakar toplumumuz kandil gecesi düğünlerde sazlı-sözlü eğlenebiliyor. Müslüman ülkemde bir kadın kendini şeyh ilan edip etrafına mürid topluyor. Mehdi olduğunu iddia eden birini dinlemeye binlerce kişi gidiyor. Kadın-Erkek aynı safta namaz kılabilir diyen birinin kitapları en çok satanlar listesine giriyor. Sözde müslüman toplumuz, 10´larca bahis sitesi ve her hafta trilyonlar yatırılan şans oyunlarımız var.
  Vatansever toplumumuz 13 askerimizin şehit edilmesine tepki göstermiyor. Adalarımıza Yunan bayrağının çekilmesi umurumuzda değil. Polisimiz linç edilirken gık yok.Askerimiz sokak ortasında sırtından vurluyor sesimiz kısık. Şehit aileleri bile dernek dernek ayrılmış, birinin etkinliğine diğeri katılmıyor.
 Yetkililerden cılız açıklamalar, taziye mesajları, tahriklere kapılmayın nidaları. Allah aşkına bırakın sahte dindarlığı, sahte vatanseverliği. Dinimiz yozlaştırılıyor, vatan bölünmeye gidiyor. Millet mışıl mışıl uyuyor.
  Sizi bilmem ama benim ruhum daralıyor.
GÖNDERİLEN YORUMLARGÖNDERİLEN YORUMLAR

Ekleyen: ÜMİT DEMİRKAN 19 Mart 2012, Pazartesi 10:57
Hepimiz ermeniyiz diye ermeniliği modalaştırıp halkı ermenileşmeye uygun hale getiriliyor. Asker ölüyor ama hepimiz ermeniyiz diyen kanı bozuklar ortada yok yuh artık.
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,2422

© 2009 yahşihanlıyız.com
Yahşihan İlçesi Web Portalı http://www.yahsihanliyiz.com

Tam Ekran