Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

KIRIKKALEKIRIKKALE
YAHŞİHAN YAHŞİHAN 
İLÇESİİLÇESİ
www.www.
yahsihanliyizyahsihanliyiz
.com.com
Eklenti Kur
Radyo Radyo



İletişimİletişim Formu Formuinfo@yahsihanliyiz.com

GECİKMİŞ BİR YAZI

GECİKMİŞ BİR YAZI


defa gösterilmiştir

1 yılı aşkın bir süredir köşe yazısı yazmıyordum. Köşe yazısı yazan ağabeylerim, arkadaşlarım sağ olsunlar yazılarıyla siteye destek sağladılar. Bir önceki yazımda yaşadığımız sıkıntılardan dolayı zorlandığımızı ama pes etmeyeceğimizi, çalışmalarımızı bir adım daha ileri götürüp dernek kuracağımızı yazmıştım.

Sitemizi takip edenler ?Yahşihan Gençlik Derneği?ismiyle derneği kurduğumuzu bilirler. Gurbette yaşamış, dernekçiliğin önemini bilen biri olarak Kırıkkale?de faal tek gençlik derneğini ilçemizde faaliyete geçirmenin mutluluğunu yaşarken, önümüze çıkan zorlukları aşmaya çalıştık.

Dernek olarak yapacağımız etkinlik planları, gençlik faaliyetlerini düşünürken sıkıntılarda başladı. Biz her oluşumun karşılaşacağı zorlukları beklerken, ummadığımız yerden engellemeyle karşılaştık.

Derneğimize büro olarak tuttuğumuz yere, çeşitli bahaneler öne sürülerek yerleşemedik. Yerimizin olmaması yapacağımız faaliyetleri ertelememizi neden oldu. İlçe merkezinde dernek yeri olarak tutacak başka yerde bulamadık.

Bize engel olunmasının asıl nedeni meğer başkaymış. Benim düşünce ve fikirlerimin kendisine ters olduğunu düşünen biri bizim başarısız olmamız için çabalıyor. Oysa bilmesi gereken bir şey var ki biz öncelikle YAHŞİHANLIYIZ. Dernek yönetiminde görev alan arkadaşların ortak noktaları siyasi görüşleri değil,Yahşihan için fedakârlık yapabilecek olmalarıydı.

Bazı gençlerimize dernek çalışmalarında yer almamaları konusunda telkin ve tehditlerde bulunulduğunu öğrendik. Buna üzülmekle birlikte ilçemizde bu kadar dar düşünceli birinin yetkili bir makamda olmasına daha çok üzüldük.

Şunu da belirtmek isterim ki yönetimimizde kendisine muhalif arkadaşlar olmasına rağmen derneğimize destek olan Belediye başkanımız Ahmet SUNGUR? a teşekkür ederim.  

Derneğimiz siyasi bir dernek değildir. Siyasette taraf olmamaya da özen gösteriyoruz. Bizim ince hesaplar peşinde olduğumuzu düşünenler kendi gölgesinden korkanlardır.

Saygıyla?

GÖNDERİLEN YORUMLARGÖNDERİLEN YORUMLAR

Ekleyen: YÜCEL OKÇU 07 Haziran 2013, Cuma 11:42
İNŞALLAH YAPILACAK FAALİYETLERLE SÜ-İ ZAN EDENLERE EN GÜZEL CEVAP VERİLİR.

Ekleyen: MUSTAFA BAYTAN 29 Mayıs 2013, Çarşamba 18:20
Memleketimiz için yapılan tüm çalışmaları ve özelliklede insana yapılan yatırımları; gönülden destekliyorum, alkışlıyorum, öncülük edenlere, destek verenlere çok teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum, hep birlikte, çocuklarımızın, gençlerimizin; nitelikli, karakterli, iyi bir meslek sahibi olmalarının yolunu açmamız için el ele verip, yardımcı olmalıyız, öncülük edenlere, yol gösterenlere destek vermeliyiz, Yahşihan kazanacak memleketimiz kazanacak, başarılar diliyorum , Sevgilerimle
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,3008

© 2009 yahşihanlıyız.com
Yahşihan İlçesi Web Portalı http://www.yahsihanliyiz.com

Tam Ekran