Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

KIRIKKALEKIRIKKALE
YAHŞİHAN YAHŞİHAN 
İLÇESİİLÇESİ
www.www.
yahsihanliyizyahsihanliyiz
.com.com
Eklenti Kur
Radyo Radyo



İletişimİletişim Formu Formuinfo@yahsihanliyiz.com

İKİ BAYRAM ARASI


defa gösterilmiştir
Uzun zaman oldu yazı yazmayalı. Sadece yazı değil, haber yapmayı da ihmal eder oldum.Ne zaman bir haber yapmak ya da köşe yazısı yazmak istesem bir bahane bulup kendi kendimi engelliyorum.Herhalde heyecanımı, içimdeki enerjimi tükettim.
Sebebini düşündüğümde aklıma tek bir sebep geliyor. Bana heyecan veren, içimdeki enerjiyi artıran sebepler azaldı. Yaşanan olaylar, yarım kalan hayaller, elini taşın altından çekenler soğumama neden oldu. Oysa ki ilçemizin kültürüne katacaklarımız, kaybolan değerlerimizi yaşatacak bir çok projemiz vardı.
Belki de herşey Murat Hocanın zamansız vefatıyla başladı.Yine Hüseyin Aktuğ kardeşimizin kazada vefat etmesi beni haber yapmaktan soğuttu. 
Hele son aylarda yaşadıklarımız! İki bayram arası yaşananlar. Yok darbeydi, doğudaki kalkışmaydı, İşid di, patlamalardı, ya şehit haberleri? Osman'ın Ali'nin şehadetleri... 
Ya 15 Temmuz gecesi Özel harekat bombalandığında İsmail kardeşimizden "Ben iyiyim ama çok şehidimiz var" mesajı... Bırakın yazı yazmayı Yahşihan'a gelmekten korkar oldum.
Kurbandan birkaç gün önce İmdat'ımızın kaza haberi beni adeta yıktı.Yoğun bakımda durumu iyileşiyor derken şerife günü toprağa vermek zor geldi. Mezarına toprak atacak gücü bulamadım kendimde.
Mevlam Murat Köpüklüoğlu hocanın, Hüseyin Aktuğ kardeşimizin, Mustafa Alan abimizin, Osman Yıldırım ve Ali Tonga şehitlerimizin, Halil Çavdar başkanımızın, İmdat Yazıcı gardaşımızın ve ahirete irtihal eden sevdiklerimizin ruhlarını şad mekanlarını cennet eylesin.
"Allah(cc) bizlere bayramları bayram gibi yaşamayı nasip etsin"
Saygıyla...

GÖNDERİLEN YORUMLARGÖNDERİLEN YORUMLAR

Ekleyen: HÜSEYİN YILDIRAN 05 Ağustos 2017, Cumartesi 01:41
Abi cok güzel yazmışsın ama demişsin herhalde heyecanımı içimdeki enerjiyi tükettim diye bence yanlış demişsin abi sen içindeki davayı tüketmişsin. Bana yada bize bu davayı aşılayıp bu davayı tüketince içinde hiç bişey kalmaması normal abi. Neyse abi ben saygıyı sizden öğrendim size saygısızlık yapmayım. Ama içim yanıyor abi...
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,3242

© 2009 yahşihanlıyız.com
Yahşihan İlçesi Web Portalı http://www.yahsihanliyiz.com

Tam Ekran