Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

KIRIKKALEKIRIKKALE
YAHŞİHAN YAHŞİHAN 
İLÇESİİLÇESİ
www.www.
yahsihanliyizyahsihanliyiz
.com.com
Eklenti Kur
Radyo Radyo



İletişimİletişim Formu Formuinfo@yahsihanliyiz.com

SİTEMİZ VE AMACIMIZ

SİTEMİZ VE AMACIMIZ


defa gösterilmiştir
  28 Ekim 2009 tarihinde yayına başlayan ilçemizin ilk ve tek sitesi yahşihanlıyız.com, çeşitli sebeplerle dünyanın ve ülkemizin her köşesine dağılmış olan Yahşihanlılar arasında bir köprü olabilmek için kurulmuştur. Bir nebzede olsa bunu başardığımız kanaatindeyim.
  Bu amaç doğrultusunda ilçemizin tarihi, kültürü, tanıtımıyla ilgili bilgileri paylaşıp, unutulanları hatırlatırken, ilçemizle ilgili güncel haberler sunarak adeta bir haber sitesi görevide üstlenmemiz gerektiğini gördük. Basit gibi görünen bu işlerin ne kadar zor ve zaman alacağını bilmiyorduk. Devamlı güncelleme yapıp yeni bilgiler girmek gerekiyor.
  Şu an için Kırıkkale´nin internet sitesi bulunan ilçeleri arasında en iyisi olmamıza rağmen eksiklerimizin , yetersiz kaldığımızın da farkındayız. Herşey imkan meselesidir. Keşke bu işi profesyonelce yapabilsek yada ilçemizden birileri yapabilse.
   Kimsenin site ile ilgili kuşkulu ard niyetli düşünmesini istemem. Biz makam, mevki ya da madi bir beklenti içerisinde değiliz. Hiçbir kişi yada kurumu temsil etmiyoruz. Kişiliğimiz, karekterimiz ve fikrimizden taviz vermeden ilçemize katkı sağlamak amacındayız. Bu düşüncede olan kişi, kurum ve yetkililere destek olmamızıda kimse yadırgamasın.
   Bu vesileyle selam ve saygılarımı sunarım.
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,3057

© 2009 yahşihanlıyız.com
Yahşihan İlçesi Web Portalı http://www.yahsihanliyiz.com

Tam Ekran