Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

KIRIKKALEKIRIKKALE
YAHŞİHAN YAHŞİHAN 
İLÇESİİLÇESİ
www.www.
yahsihanliyizyahsihanliyiz
.com.com
Eklenti Kur
Radyo Radyo



İletişimİletişim Formu Formuinfo@yahsihanliyiz.com

TEŞEKKÜR EDERİZ


defa gösterilmiştir

    Yahşihan Gençlik Derneği bünyesinde yayınlamış olduğumuz ‘’Yahşihan Gençlik’’ isimli bülten büyük ilgiyle karşılandı. Birçok kimseden tebrik ve başarı dilekleri aldık. Eleştirileri de dikkate alarak eksiklerimizi gidermeye çalışacağız.

    İlk sayımızda ‘’Değişen ve GelişenYahşihan’’ a değindik. Çünkü Kırıkkale’nin de gündeminde Yahşihan var. Siyasi arena Yahşihan ve Kırıkkale’yi birleştirme çabaları içerisinde. Bunun ne gibi bir fayda sağlayacağı tartışma konusudur. Bunu siyasilere bırakıyoruz. Dernek olarak biz, ilçemizin gelişmesine olumlu katkılar sağlayabilme çabasındayız.

Ali Bey’in Haklılığı

            İlk sayıda belirttiğim gibi derneğimiz faaliyetlere başladı ancak derneğimizin bürosu yok. Bunun sebebi tuttuğumuz yerin çeşitli bahaneler öne sürülerek bize verilmemesidir. Evsahibinin yetki verdiği Ak parti ilçe başkanı, kontrat, kefil, depozito, tabela bedeli gibi isteklerine tamam dememize rağmen büromuzu açamadık.

            1 yıldır bununla uğraşıyoruz. İlçe merkezinde büro tipi kiralık başka bir yerde bulamadık. Bu zamana kadar parti ile dernek karşı karşıya gelmesin diye susmak zorunda kaldık.

            Ancak AydınBey’in icraatlarına dayanamayıp yönetim kurul üyemiz Ali Bey ilk sayımızda bir yazı yazdı. Tabii Aydın Bey’de cevap verdi. Bu mesele derneğimizi ilgilendirdiği için cevap vermek de bana düşer.

            Öncelikle Aydın Bey’in şunu bilmesini isteriz. Kendisi bulunduğu makam itibariyle ilçedeki oluşumlara köstek değil destek olmak konumundadır. Biz gerek derneğimizde gerekse internet sitemizde tarafsız olmaya özen gösterip,  düşünce, görüş ve siyasi kimliğe bakmadan haberler yaptık. Sadece Yahşihan ile ilgili olumsuzlukları yazmadık.

            Bizim elimizde Aydın Bey’le ilgili belge, dosya gibi bir şey yoktur. Olsa da tehdit amaçlı kullanacak kadar basit kişiler değiliz. Ayrıca kabadayılıkta bizim işimiz değil.

            Biz sana tavsiyelerde de bulunmayız. Yenişehir’de açtığın baraka market, ödediğin paralar bizim için önemli değil (Cebinden para çıkması rahatsızlık vermiş olmalı, yerleri de yapılarak kimlere kiraya verildiğini söyle de bizde bilelim) Allah bahtını açık etsin, keşke evladına daha iyi bir imkân sağlasaydın.

            Sayın başkan, bulunduğunuz makamla bir sıkıntımız yok. Biz Yahşihanlı olarak icraatlarını sorgularız. Belediyenin bir kuruşu nasip olmadı derken sanki masrafları cebinden karşılıyorsun. Kendini diğer parti ve ilçe başkanlarıyla kıyaslaman bence abesle iştigal bir durum. Zira diğer partilere il ya da genel merkezlerinden yardım gelmiyor. Sen iktidar partisi ilçe başkanısın. Sadece partiyi açık tutmak yetmez. Açmasan İl başkanlığı zaten hesabını sorar.

            Atamayla göreve geldikten bu yana kaç partiliyi küstürdün, yola çıktığın kaç arkadaşın yanında, alınan kararlardan yönetim kurulunun kaçının haberi oluyor? En son tam kadro yönetim toplantısını ne zaman yaptın? 403 delegeyle övünürken keşke kongrede 176 oy aldığını da söyleseydin.

            Aydın Bey; Göreviniz itibariyle önce ön yargılarınızdan kurtulun. Biz kimseye iftira atmayız. Ali bey’in yazısı ben bilgim dâhilindedir. Başkası(!) tarafından yazdırılmamıştır.

            Derneğimiz siyasi bir dernek değildir. Siyasette taraf olmamaya da özen gösteriyoruz. Bizim ince hesaplar peşinde olduğumuzu düşünenler kendi gölgesinden korkanlardır.

            Saygıyla…

YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,3125

© 2009 yahşihanlıyız.com
Yahşihan İlçesi Web Portalı http://www.yahsihanliyiz.com

Tam Ekran